tisdag 13 mars 2012

Ökar på likvida delen

Nu är det ett tag sedan jag skrev här, mina senaste aktieinköp skedde i november.
Sedan dess har jag fyllt på mina likvida medel i väntan på rätt läge att gå in med mer kapital på aktiemarknaden. Jag har ständigt bevakat börsen och följt mina bloggvänners givande inlägg.

Läget i portföljen
Det har gått över all förväntan för portföljen tycker jag, aktierna har gått upp i snitt med +15% sedan i Oktober. Bäst har det gått för SCA B & JP Morgan Chase & Co som har stigit med över 20%. Svagast presterande är Ratos B med +3%. Investor B står för högst avkastning i portföljen.

Nästkommande investering
Nästa investering sker troligtvis i slutet av Mars när lönen kommit in. Tills dess kommer jag hålla utkik efter potentiella företag att investera i. Välkomna med tips!

5 kommentarer:

 1. Svårt med tips i detta läget. Allt verkar dyrt. Det jag ökat lite i tidigare i år är Beijer Alma och Kinnevik men även de har stigit en del från de senast inköpta kursnivåerna. :/ Räntespar är nog bästa tipset. :)

  SvaraRadera
 2. Kul med ett inlägg! Vågar dock inte på mig några direkt tips.

  SvaraRadera
 3. Spartacus:
  Jag håller mer, allt känns dyrt. Jag får helt enkelt avvakta och se.

  Mårten:
  Ja, det var för länge sen, ska försöka bättra mig. Jag får väl ta rygg på dig när du har köpt härnäst. :)

  SvaraRadera
 4. Hej, lägger till dig i min länklista, har precis kommit igång själv med min investeringsblogg, där jag fokuserar på att dra ner vardagsutgifterna men inte kvaliten, o har precis lagt min första ekonimskabyggsten inför framtiden :)

  SvaraRadera
 5. Framitidsinvesterarn:

  Tack! Jag har lagt till dig med. Gillar din blogg, vi verkar ha samma syn på att dra ner på våra utgifter.

  SvaraRadera