tisdag 18 oktober 2011

Motivering av framtida investeringar - Amerikanska bolag

Jag vill med detta inlägg motivera mina framtida investeringar i några amerikanska företag, Reality Income, McDonalds & Coca Cola. Vi börjar med Reality Income.

Reality Income har funnits i 42 år och äger över 2500 kommersiella fastigheter i 49 stater i USA. 
De har långsiktiga hyresavtal, främst med stora kommersiella företag som verkar på flera platser
Enligt min mening är det intressant att bolaget har utdelning 12 gånger / år, med andra ord varje månad.

McDonald's startade 1955 & är över hela världen en väl etablerad snabbmatskedja. 
Det som är intressant med snabbmatskedjan är de inte verkar vara känsliga för låg- och högkonjunktur samt ger täta utdelningar, 4 gånger / år. ( Mars, juni, september & december. ) 


Coca Cola Inc. Enligt deras egen företagspresentation:
Vårt företag är uppbyggt kring två centrala tillgångar, dess varumärken och dess folk. Det är det som gör arbetet här så speciellt. Vi tror att arbetet är mer än en plats som du besöker varje dag. Det bör vara en plats för utforskning, kreativitet, professionell utveckling och mänskliga relationer. Det handlar om att vara inspirerad och motiverad att uppnå extraordinära saker. Vi vill att våra medarbetare ska känna stolthet i sitt arbete och att bygga varumärken som andas kärlek. Det är den kombinerade talangen, färdigheter, kunskaper, erfarenhet och passion av vårt folk som gör oss till det vi är.

Våra 139.600 medarbetare runt om i världen lever och arbetar på de marknader vi betjänar - 50 procent av dem utanför 


Bolaget är intressant för att de inte verkar vara känsliga för låg- och högkonjunktur samt ger täta utdelningar, 4 gånger / år. ( April, juli, oktober & december. )  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar